Voor elk moment de juiste gelegenheid...

dè familiecamping bij uitstek...

Disclaimer van Camping en Recreatiecentrum de Italiaanse Meren

Stacks Image 9502

Disclaimer

De Italiaanse Meren besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet altijd worden voorkomen. De Italiaanse Meren is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Foto’s en beschrijvingen van bestemmingen en accommodaties op deze site zijn zo nauwkeurig mogelijk en zijn bestemd om u een goed beeld te geven van de accommodatie en de omgeving ter plaatse. Het kan echter voorkomen dat uw specifieke accommodatie of bestemming niet is afgebeeld.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle beschreven faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn, tenzij de Italiaanse Meren dit u uitdrukkelijk garandeert. Dit geldt ook voor de juistheid van vermelde prijzen van deze faciliteiten.

De Italiaanse Meren behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website.De Italiaanse Meren
Winterswijk-Kotten
Contactgegevens:
Alt image
Stacks Image 917
Buitinkweg 7
7107 BE Winterswijk-Kotten

Tel. +31 (0)543-563 271
Fax +31 (0)543-563 735

onzichtbaaremailadres
Geniet van onze Camping...
Ons 3 sterren Camping & Recreatiecentrum in de Oost-Achterhoek biedt vele faciliteiten en mogelijkheden voor een comfortabele vakantie. Bij ons kunt u het gehele jaar kamperen.

We hopen u te begroeten op onze camping in Winterswijk-Kotten.

Ontwerp/realisatie | ReclameAdviesBureau Kamp