Direct reserveren >>

Groepsactiviteiten

Paintball, bubbelvoetbal, footdarts en meer

Wil jij een leuk uitje organiseren voor jouw vrienden, familie, collega’s, voor een vrijgezellenfeest, of een andere festiviteit? Wij bieden een uitgebreide range aan activiteiten in Winterswijk (Kotten), die ook heel goed te combineren zijn met een nachtje / weekendje weg op onze camping.

Activiteiten

Wil jij een leuke en actieve dag organiseren? Dan kunnen wij jou, afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt, een heel mooi programma bieden. Hierbij maken wij, naar wens, combinaties tussen de verschillende activiteiten die wij te bieden hebben.
Enkele activiteiten die wij te bieden hebben:

  • Paintball
  • Bubbel voetbal
  • Footdarts
  • WC Potten race
  • GPS tochten
  • Sumo worstelen
  • En nog veel meer

Arrangementen (op maat)

Graag stellen wij, samen met jou, het arrangement samen dat bij jullie past. Zo zijn de activiteiten heel goed te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, buffet of lunch in ons café-restaurant. Maar kunnen we ook verschillende activiteiten combineren met een hapjes en drankjes arrangement. Er zijn heel veel mogelijkheden. Neem contact met ons op om jouw wensen door te spreken.

Contact

Paintball

Op ons terrein bevindt zich een waar paintballveld van maar liefst 4.000 m2 groot. Het is een outdoorveld met bunkers, haspels, zandwanden en andere natuurlijke schuilplaatsen. Het hele speelveld wordt voor jullie groep gereserveerd, waardoor je er een ware strijd van kan maken. De activiteiten op ons paintballveld worden verzorgd door Achterhoek Paintball, maar ook hier is het weer heel goed mogelijk om activiteiten te combineren. Achterhoek Paintball heeft diverse arrangementen voor jullie samengesteld. Wil je net wat anders? Natuurlijk kan dat, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact