Kamperen

Seizoensplaatsen

Vakantiepark de Italiaanse Meren is de ideale camping om uw kampeermiddel het hele seizoen (van 1 april t/m 31 oktober) neer te zetten. U komt bij ons namelijk niet in de massa terecht, maar geniet echt van uw rust. Dit terwijl u wel kunt genieten van de faciliteiten die de camping te bieden heeft. Bovendien bent u dichtbij het centrum van Winterswijk, waar eigenlijk altijd wel wat te doen is.

Ook voor kinderen is er op de camping genoeg te beleven. Van het heerlijke zwembad tot de ruime speeltuinen, van de meertjes tot de tennisbanen, en ook bij de tafeltennistafels zijn ze niet weg te slaan. En hoe leuk is het om weer af te kunnen spreken met vriendjes die ook regelmatig terugkeren op hun vaste staanplaats of seizoensplaats.

WiFi is voor iedereen zonder extra kosten beschikbaar. Neemt u graag uw hond mee? Ook dan bent u bij Vakantiepark de Italiaanse Meren van harte welkom.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een seizoensplaats te bespreken. 

Kamperen Vakantiepark de Italiaanse Meren

Hele Seizoen

  • Standaard kampeerplaats
  • Comfort kampeerplaats

Kampeerplaatsen

Bij een seizoensplaats heeft u de keuze uit een standaard kampeerplaats of een comfort kampeerplaats op verschillende velden. Wij begrijpen heel goed dat u eerst graag alle mogelijkheden goed bekijkt voordat u een keuze maakt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we bijvoorbeeld een afspraak kunnen maken voor een rondleiding. 

Toiletgebouw

Zo worden wij beoordeeld

nl_NL