Direct reserveren >>

Over ons

EVEN HELEMAAL NIETS, TIJD VOOR JULLIE SAMEN, HET IS VAKANTIE!

Nu even niet(s)! Soms is dat toch heerlijk om te zeggen. En wat is er dan fijner om deze tijd door te brengen op een fijne plek, van alle gemakken voorzien in een mooie omgeving.
Welkom bij Vakantiepark de Italiaanse Meren, gelegen in Winterswijk Kotten. De plek waar direct uw vakantie begint, gewoon omdat het er heerlijk is.

 

Mogelijkheden camping
Kampeerplaatsen - Vakantiepark de Italiaanse Meren

Een hapje, een drankje..

Nabij de Duitse grens geniet u van de ruime faciliteiten die Vakantiepark de Italiaanse Meren te bieden heeft. Verse broodjes bij het ontbijt, een lekker drankje op het terras, een heerlijke maaltijd in het restaurant, een frietje bij de snackbar of een heerlijke pizza bij de tent. Het is vakantie!

 

Eten & Drinken

Heel veel (speel)plezier

En wat is nou echt vakantie voor veel kinderen? Juist, de hele dag spelen! Op ons vakantiepark is er genoeg te doen. De grote speeltuin, de kleine speeltuintjes bij de kampeervelden, het buitenzwembad (met apart peuterbad), het zwemmeer, de visvijver, de tennisbanen, de tafeltennistafels, de skelters, leuke activiteiten voor kinderen in het hoogseizoen, u heeft er geen kind aan.

U BENT MÉÉR DAN WELKOM

 

Alle faciliteiten