Kamperen in Winterswijk (Kotten)
genieten op zeer ruime plekken
de Italiaanse Meren Camping en Recreatiecentrum Winterswijk
  • Nederlands

Café-Restaurant

Ons café-restaurant, met het grote terras, is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en… met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten.
Ook voor een gezellig samenzijn is ons café met rustieke bar, poolbiljart en terras, een trefpunt bij uitstek. Het ligt dichtbij de speeltuin. Dus willen de kinderen even naar buiten? Dicht bij het terras aan de voorzijde is de speeltuin.

Het restaurant heeft een keuze uit diverse smaakvolle gerechten. Onze keuken wordt dan ook in de wijde omgeving erg gewaardeerd. De met veel passie uit de beste, verse producten bereide gerechten worden in stijl gepresenteerd in een sfeervol, net nieuw ingericht, restaurant of op ons mooie, zonnige terras. Voor de kinderen is het assortiment aangepast met heerlijke pannenkoeken en frietjes met de gebruikelijke snacks.

In het hoogseizoen (1 juli t/m 30 augustus) kunt u iedere dag van 10:00 tot 22:00 uur bij ons genieten. De rest van het jaar zijn we alleen in het weekend van vrijdagmiddag t/m zondag geopend.
Het restaurant is voorzien van een invalidentoilet en dus voor iedereen toegankelijk.

Bekijk onze menukaart >


Restaurant opstelling tijdens familiebrunch, bij reguliere opening heeft u uiteraard de beschikking over een eigen tafel. 


Openingstijden:

✓ 1 juli t/m 30 augustus: dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur!
✓ rest van het jaar: vrijdagmiddag, zaterdag en zondag
✓ verder op afspraak voor een verjaardagsfeest of huwelijksfeest
✓ ook een groeps-barbeque is één van de mogelijkheden.

 

Contactgegevens:
Alt image
Stacks Image 1809
Buitinkweg 7
7107 BE Winterswijk-Kotten

Tel. +31 (0)543-563 271
Fax +31 (0)543-563 735

Neem via E-Mail contact met ons op.
Geniet van onze Camping...
Ons 3 sterren Camping & Recreatiecentrum in de Oost-Achterhoek biedt vele faciliteiten en mogelijkheden voor een comfortabele vakantie. Bij ons kunt u het gehele jaar kamperen.

We hopen u te begroeten op onze camping in Winterswijk-Kotten.

Ontwerp/realisatie | ReclameAdviesBureau Kamp | FlipMedia