Eten & drinken

Café - Restaurant

Ons café-restaurant, met het grote terras, is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en… met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten.
Ook voor een gezellig samenzijn is ons café met rustieke bar en terras, een trefpunt bij uitstek. Het ligt dichtbij de speeltuin. Dus willen de kinderen even naar buiten? Dicht bij het terras aan de voorzijde is de speeltuin.

Café-restaurant
Eten en drinken

Ruime keuze

Het restaurant heeft een keuze uit diverse smaakvolle gerechten. Onze keuken wordt dan ook in de wijde omgeving erg gewaardeerd. De met veel passie uit de beste, verse producten bereide gerechten worden in stijl gepresenteerd in een sfeervol, net nieuw ingericht, restaurant of op ons mooie, zonnige terras. Voor de kinderen is het assortiment aangepast met heerlijke poffertjes en frietjes met de gebruikelijke snacks.

Openingstijden

Onze chef-kok en zijn team kunnen niet wachten om een heerlijk gerecht voor jullie klaar te maken.
U bent natuurlijk ook welkom voor een heerlijk kopje koffie of een borrel met iets lekkers.

Openingstijden keuken:

  • Maandag:   11.00 tot  21.00 uur 
  • Dinsdag:    11.00 tot 21.00 uur
  • Woensdag:  11.00 tot 21.00 uur
  • Donderdag: 11.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag:      11.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag:  11.00 tot 21.00 uur
  • Zondag:     11.00 tot 21.00 uur 


Reserveren voor het restaurant is gewenst. U kunt ons bereiken via 0543-563271.

Bekijk hier de openingstijden van de cafetaria. 

Eten en drinken
Speeltuin

Kinderen

Ook voor de kinderen is een bezoek aan ons restaurant een gezellig uitje. Zij mogen namelijk gebruik maken van onze speeltuin of kunnen een rondje maken door het kabouterbos.
Ook kunnen jullie, jullie bezoek nog uitbreiden met bijvoorbeeld het huren van een E-Chopper of de klootschietroute die bij ons start.

Bel ons gerust (0543-563271) om samen de mogelijkheden te bespreken.

iets te vieren?

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor feestjes. Denk aan bijvoorbeeld een verjaardag of een huwelijk. Indien gewenst ontzorgen wij u volledig, zodat u op en top kunt genieten van uw eigen feestje.

Ook een groepsbarbecue behoort tot de mogelijkheden, maar eigenlijk willen wij in alles met u meedenken. Heeft u een idee? Neem dan gerust contact met ons op!

Proost

Zo worden wij beoordeeld

nl_NL