Direct reserveren >>

Omgeving

Genieten van een heerlijke omgeving

Winterswijk is mooi, de Achterhoek biedt veel verrassingen, Duitsland ligt om de hoek, u bevindt zich midden in de natuur, genieten met een grote G.
Fietsen over prachtige paden (fietsen zijn bij ons te huur), wandelen in één van de vele bossen, de omgeving van ons vakantiepark verrast onze gasten iedere keer weer.

Er is zo veel te doen, voor ieder wat wils. Wist u bijvoorbeeld dat de Achterhoek met ruim 16 hectare aan wijngaarden de grootste wijnstreek van Nederland is? Of dat de Steengroeve in Winterswijk tot de mooiste plek van Nederland verkozen is? Het centrum van Winterswijk biedt tal van winkel- en horeca mogelijkheden en de warenmarkt op woensdag en zaterdag heeft al diverse bekroningen gekregen.

 

Meer over Winterswijk

Nog veel meer te doen

En dan hebben we nog lang niet alles gehad.. Landgoederen, scholtenboerderijen, water- en korenmolens, het Korenburgerveen, Het Hilgelo, Villa Mondriaan, diverse kunstgalerieën, een bioscoop, een schouwburg, een kartbaan, diverse escape rooms en niet te vergeten Obelink. Het walhalla voor iedere kampeerder, ligt op slechts enkele kilometers van ons vakantiepark.

Winterswijk en omgeving geeft u de ruimte, de ruimte om te genieten!

 

Fietsen in de omgeving