Kamperen

Vaste plaatsen

Op camping De Italiaanse Meren bieden wij plek aan 155 vaste plaatsen / jaarplaatsen.
Een groot gedeelte van deze plaatsen wordt al jarenlang bezocht door dezelfde groepen en is dus ook bezet. Echter zijn er ook nog voldoende mooie plekken beschikbaar voor nieuwe vaste “kampeerders”.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen op onze camping en te bekijken of er een plek naar uw wens beschikbaar is. 

Terras

vaste plaatsen

Gezelligheid en privacy

Hoe u uw verblijf als vaste gast op onze camping gaat ervaren, is aan uzelf. Bent u op zoek naar gezelligheid en vindt u het heerlijk om met anderen tijd door te brengen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze vaste gasten komen vaak gezellig samen in ons café-restaurant, of brengen elkaar een bezoekje op hun eigen plek.
Maar ook als u juist voor uw rust komt, bent u van harte welkom. Iedere plek biedt voldoende ruimte en als vaste gast bieden wij u bovendien de mogelijkheid om van uw plek ook echt uw eigen plek te maken.

Heeft u interesse om de mogelijkheden voor een vaste plek te bekijken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0543-563271.
Er zijn diverse huisjes op vaste staanplaatsen op onze camping te koop. 

Vaste plaatsen Italiaanse Meren
Zwembad

Faciliteiten

Ook als vaste gast kunt u onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten. Denk hierbij aan het buitenzwembad, de speeltuinen, de visvijver en nog veel meer.
Geen dag op Vakantiepark de Italiaanse Meren zal u vervelen, komt u gerust eens een kijkje nemen.

Zo worden wij beoordeeld

nl_NL