Heel veel te doen

Faciliteiten

Een bezoek aan Vakantiepark de Italiaanse Meren wordt hoe dan ook een feestje. En of dat lekker rustig of heel actief wordt, dat is aan u zelf. Wij hebben in ieder geval veel verschillende faciliteiten te bieden, waar u als gast gebruik van kunt maken. 

Zwembaden

  • Buitenzwembad met glijbaan
  • Peuterbad
  • Waterspeelpark

Speeltuinen

Een grote glijbaan, een airtrampoline, een kabelbaan, speelhuisjes en nog veel meer en dat allemaal in een hele grote zandbak. Dit gaat heel wat uren speelplezier geven!

Midgetgolf

Vinden jullie het leuk om lekker samen bezig te zijn? En zit er in jullie groep ook zo een fanatiekeling? Kom gezellig een rondje midgetgolfen bij ons op het vakantiepark.

Kabouterbos

Samen op zoek naar de kabouters in het kabouterbos. De kinderen kunnen hier, met een echte kaboutermuts op hun hoofd, op zoek naar de vele kabouters die zich “verstopt” hebben in het bos.

E-choppers

Ga jij een dag op pad met vrienden, sta je op de camping en wil jij er lekker even tussenuit om het Winterswijkse landschap te verkennen of wil jij een leuke dag met je gezin?

Fietsverhuur

Winterswijk is mooi, de Achterhoek biedt veel verrassingen, Duitsland ligt om de hoek, u bevindt zich midden in de natuur, genieten met een grote G.

Skelterverhuur

Op en rondom de camping is er voldoende ruimte om lekker rond te crossen met een skelter. Wij hebben diverse, kwalitatieve skelters te huur.

Visvijvers

Houdt u van vissen? Dan is Vakantiepark de Italiaanse Meren een echte aanrader. Op het park en aangrenzend aan het park bevinden zich 3 visvijvers met een diversiteit aan vissen.

VVV inspiratiepunt

Op ons vakantiepark hebben wij een eigen VVV inspiratiepunt. Volop ideeën om op pad te gaan. En uiteraard kunt u ook terecht bij onze receptie als u nog vragen heeft of nog meer inspiratie wilt.

Tennis

Op het vakantiepark bevindt zich (naast het buitenzwembad) een kunstgras tennisbaan. Voor alle tennissers onder ons, maar het is zeker ook mogelijk de tennisbanen te huren als u nog nooit getennist heeft.

Klootschieten

Rondom ons vakantiepark kunnen jullie een mooie route afleggen, wat heel goed gecombineerd kan worden met een lekkere lunch of diner in ons restaurant.

Wasserette

Bij de receptie vindt u onze wasserette, waar u gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Wassen incl. waspoeder: € 6,- Drogen: € 3,-

Zo worden wij beoordeeld

nl_NL