Direct reserveren >>

Café-restaurant

Een hapje, een drankje..

Ons café-restaurant, met het grote terras, is een sfeervol trefpunt, gezellig, stijlvol ingericht en… met een lange gastvrije traditie. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en vooral levensgenieters vinden hier de rust om van het ‘goede des levens’ te genieten.
Ook voor een gezellig samenzijn is ons café met rustieke bar en terras, een trefpunt bij uitstek. Het ligt dichtbij de speeltuin. Dus willen de kinderen even naar buiten? Dicht bij het terras aan de voorzijde is de speeltuin.

Menukaart
Restaurant Vakantiepark de Italiaanse Meren

Ruime keuze uit gerechten

Het restaurant heeft een keuze uit diverse smaakvolle gerechten. Onze keuken wordt dan ook in de wijde omgeving erg gewaardeerd. De met veel passie uit de beste, verse producten bereide gerechten worden in stijl gepresenteerd in een sfeervol, net nieuw ingericht, restaurant of op ons mooie, zonnige terras. Voor de kinderen is het assortiment aangepast met heerlijke poffertjes en frietjes met de gebruikelijke snacks.

Uit, maar dan thuis!

Via uit maar dan thuis kunt u uw bestelling bij ons plaatsen. Deze is op uw gekozen tijdstip op te halen in ons restaurant.

Online uw bestelling plaatsen

Café - Restaurant - Vakantiepark de Italiaanse Meren - Winterswijk

Iets te vieren?

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor feestjes. Denk aan bijvoorbeeld een verjaardag of een huwelijk. Indien gewenst ontzorgen wij u volledig, zodat u op en top kunt genieten van uw eigen feestje.

Ook een groepsbarbecue behoort tot de mogelijkheden, maar eigenlijk willen wij in alles met u meedenken. Heeft u een idee? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact